Skip to main content

Bescherm je dak met een dakcoating

Dakcoatings zijn een populaire oplossing voor het beschermen en verbeteren van de levensduur van verschillende soorten daken. Het aanbrengen van een coating op een dak biedt vele voordelen, waaronder verbeterde weerstand tegen weersinvloeden, vermindering van waterinfiltratie en bescherming tegen UV-straling.

Voor elk grootzakelijk project zijn wij jouw dakcoating expert!

Daarom kies je voor dakcoatings

Door weersinvloeden worden daken vies of gaan ze verkleuren. Dakcoaten is dan een betere oplossing dan het vervangen van het dak. Waarom? Het is kostenefficiënt en je bent verzekerd van jarenlang dakplezier! Bovendien kunnen dakcoatings worden gebruikt op verschillende soorten daken, zoals bitumen daken,stalen daken, en allerlei soorten dakpannen. Een perfecte oplossing die optimale bescherming biedt en ongemakken voorkomt!

Dakcoatings helpen om de energie-efficiëntie van gebouwen te verbeteren

Dakcoating is een kosteneffectieve en duurzame oplossing om de levensduur en prestaties van daken te verbeteren.

Wij werken met dakcoatings op waterbasis, dit is dus een veilig product om mee te werken.

De voordelen van een dakcoating op een rij

  • Verbeterde weerstand tegen UV-straling
  • Verlengt levensduur van het dak
  • Waterdichte kwaliteiten
  • Energie-efficiënt en duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor verschillende soorten daken

Diensten

Een overzicht van onze diensten en werkzaamheden.

Wij maken een plan op maat voor de beste oplossing voor jouw dak

Als gespecialiseerd bedrijf in dakcoaten bieden wij de beste oplossingen voor onze klanten. Onze coatings zijn onderhoudsvriendelijk, waterdicht en hebben een lange levensduur. Wij ontzorgen onze klanten van ontwerp tot realisatie en bieden een breed scala aan kleuren, waaronder grijs, zwart, bruin en groen.

Daarnaast kunnen we dakcoatings in wit aanbrengen voor bitumendaken vanwege de reflecterende eigenschappen. Met onze expertise en hoogwaardige coatings bieden wij een investering waar onze klanten jarenlang van genieten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw project te bespreken. Nieuwsgierig? Bekijk dan vooral onze projecten!