Skip to main content

Verleng de levensduur van je dak met een dakcoating

Bitumen daken zijn nét iets kwetsbaarder dan dakpannen. Goed onderhoud voorkomt lekkages of andere ongemakken. Is het bitumen dak van jouw pand toe aan vervanging? Vervangen is niet nodig als je kiest voor een dakcoating. Met een dakcoating is het dak jarenlang beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Dit verkleint ook de kans op schade en lakkages. Het grootste voordeel van een dakcoating is dat het de levensduur van je dak aanzienlijk verlengt.

Met een dakcoating het dak beschermen en verbeteren

Bitumen vind je vaak op platte daken vanwege de flexibele kwaliteiten van het materiaal. Het is gevoelig voor slijtage, maar dat hoeft geen probleem te zijn! Met een dakcoating voorkom je dit. Met onze efficiënte dakcoating verlengen we de levensduur van het dak en verhogen we de kwaliteit aanzienlijk. Het dak kan in diverse kleuren gespoten worden, maar vaak wordt bij een bitumen dak gekozen voor een witte dakcoating.

Door de reflecterende eigenschappen van de witte coating hoeft de airconditioning in de zomer minder hard te werken. Dit leidt tot lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Ook nog eens duurzaam dus!

Bitumen verlengt de levensduur van het dak

Energie efficient bij witte coating door reflectie

Duurzame oplossing voor het milieu en portemonnee

Diensten

Een overzicht van onze diensten en werkzaamheden.

Voorkom schade en kies voor een dakcoating!

Onze vakmensen weten met jarenlange ervaring in grootschalige projecten als geen ander hoe belangrijk het is om een perfecte oplossing te bieden voor elk pand. We streven altijd naar het hoogste niveau van kwaliteit en klanttevredenheid, zodat onze klanten nog jarenlang kunnen genieten van hun vernieuwde dak. Of het nu gaat om een groot bedrijfspand of een ander soort gebouw, wij staan klaar om de juiste oplossing te bieden voor elk project. Bekijk vooral eens onze projecten en laat je inspireren!