Skip to main content

Dakpannen coaten als optimale

bescherming tegen weersinvloeden

Dakcoating is een populaire oplossing voor het beschermen en verbeteren van de levensduur van pannen daken. Het aanbrengen van een coating op een dak biedt vele voordelen, waaronder verbeterde weerstand tegen weersinvloeden, vermindering van waterinfiltratie en bescherming tegen UV-straling.

Voordat de coating wordt aangebracht, wordt eerst je gehele dak schoongemaakt. Weg met de mossen en algen die langzaam terrein hebben gewonnen op je dak. Met een mooi en nieuw ogend dak krijgt je woning of bedrijfspand weer een frisse uitstraling.

Waarom dakpannen coaten en niet vervangen?

Waarom zou je de dakpannen coaten? Het vervangen van de dakpannen lijkt misschien de enige oplossing, maar er is een kosteneffici├źnter alternatief dat ervoor zorgt dat je jarenlang plezier hebt van je dak: dakpan coating.

Met een coating op je dakpannen verbeter je niet alleen de weerstand tegen weersinvloeden en verminder je waterinfiltratie, maar kun je ook bijdragen aan een energiezuiniger gebouw. Dit omdat het gunstig werkt voor het verbeteren van de isolatie en waterdichtheid van het gebouw. Al met al is dakcoating een duurzame oplossing die de levensduur en prestaties van je dak verbetert, zonder dat je de dakpannen hoeft te vervangen.

Dakpan coaten is kosten effectiever dan vervangen

Verbeter de weerstand tegen weersinvloeden

Verlengt de levensduur van de dakpannen en ook prestaties

Dakpannen coaten is een effectieve oplossing

  • In een relatief korte tijd kunnen onze medewerkers je dak hebben voorzien van een coating. Dit is zeer tijdbesparend wanneer we het vergelijken met het vervangen van een dak. Dit neemt namelijk soms wel twee weken in beslag. Ben je benieuwd hoe lang wij doen over het coaten van jouw dak? Neem dan nu contact op!
  • Naast dat het coaten van dakpannen vele voordelen biedt, zijn er ook opties als het gaat om de uitstraling van het pand. Wij bieden een breed scala aan kleuropties voor het coaten van dakpannen, waaronder grijs, zwart, bruin en groen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de nieuwe kleur van de dakpannen perfect past bij de stijl van het gebouw en de omgeving. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een bitumen dak te coaten! 

Diensten

Een overzicht van onze diensten en werkzaamheden.

Timmers Spuitwerken is jouw partner in dakpancoating

Als gespecialiseerd bedrijf in dakcoatings bieden wij de beste oplossingen voor onze klanten. Onze coatings zijn onderhoudsvriendelijk, waterdicht en hebben een lange levensduur. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw project te bespreken. Nieuwsgierig? Bekijk dan vooral onze projecten!

Neem contact op