Skip to main content

Glad en egaal resultaat

met latex spuitwerk

Van een glad en egaal verfresultaat wordt iedereen vrolijk. Dat bereiken wij voor jouw project met latex spuitwerk. Spuiten met latex is ontzettend veelzijdig. Het kan op allerlei ondergronden worden aangebracht zoals plafonds en muren. Het is snel en efficiënt en garandeert een strak resultaat. Daarnaast stelt het ons in staat om hoogwaardige schilderwerken uit te voeren en aan de specifieke behoeften van deze projecten te voldoen. We zijn gespecialiseerd in coaten en spuitwerk en hebben al vele projecten, focus op grote woningbouwprojecten en utiliteitsgebouwen en vastgoedtransformaties, succesvol afgerond.

Ook profiteren van een fantastisch eindresultaat? Vraag een offerte aan.

Waarom kiezen voor latex spuitwerk en geen traditionele schilder?

Timmers Spuitwerken werkt met airless verfspuiten. Bij deze techniek wordt er gebruikgemaakt van een speciale spuitmachine die onder hoge druk verf op de ondergrond spuit. Door de hoge druk ontstaat er een fijne nevel die zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de verf en een strak resultaat. Airless verspuiten biedt allerlei voordelen:

Airless spuiten werkt vele malen sneller dan andere technieken

Airless spuittoestellen zorgen voor een gelijkmatige verflaag op alle soorten oppervlakken

Airless spuiten kan zowel binnen als buiten worden

Ontdek de voordelen van latex spuitwerk:

  • Sneller en efficiënter oppervlakken gespoten
  • Streep- en baanloos eindresultaat
  • Geschikt voor muren, plafonds
  • Dikkere verflaag verkleint zichtbare oneffenheden en beschadigingen

Diensten

Een overzicht van onze diensten en werkzaamheden.

Plan op maat voor latex spuitwerk? Wij helpen je verder.

Als specialist in latex spuitwerk bieden wij de beste oplossingen voor onze klanten. Met onze techniek realiseren wij een glad en egaal resultaat. Wil je de kleurmogelijkheden weten? Of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op en bekijk vooral onze projecten voor een impressie van ons werk!