Skip to main content

Betoncoating is de beschermende kracht voor je betonnen gevel

Betoncoating voor gevels op beton is niet alleen praktisch, maar ook een toffe upgrade voor je gebouw. Beton en baksteen gaan lang mee, maar kunnen na verloop van tijd vervuild raken. Dat hangt natuurlijk af van waar je bedrijfspand zich bevindt.

Gelukkig kun je deze gevels gewoon laten coaten om die vervuiling tegen te gaan. Met een goede betoncoating bescherm je niet alleen je gevel tegen verdere vervuiling, maar geef je ‘m ook meteen een frisse en verzorgde look. Dat is mooi meegenomen!

Houd je pand schoner dankzij betoncoating

Het grootste voordeel van betoncoating zit ‘m vaak in de preventie. Het beschermt je beton namelijk tegen vieze buitenlucht. De coating houdt slijtage, corrosie en andere vormen van schade tegen, waardoor je gebouw stevig blijft.

Daarnaast zorgt het ervoor dat je gevel minder snel vies wordt, waardoor je minder onderhoud hoeft te doen. Lekker makkelijk dus! En niet te vergeten: betoncoating maakt je betonnen oppervlak waterdicht, zodat vocht geen kans krijgt om binnen te dringen. Wij realiseren ook stalen gevelcoating.

Coating houdt schade, slijtage en corrosie tegen

Minder onderhoud nodig omdat gevel minder vies wordt

Waterdicht: vocht krijgt geen kans

Draagt bij aan bescherming én uitstraling

  • Nog een bonus: je kunt het uiterlijk van je betonnen gevel flink opvrolijken met betoncoating. We hebben verschillende kleuren en afwerkingen om uit te kiezen, zodat je jouw gebouw helemaal naar jouw smaak kunt stylen. Zo maak je van een saaie betonnen muur een echte eyecatcher!
  • Kortom, betoncoating heeft veel voordelen: bescherming, langere levensduur, waterdichtheid, verbeterd uiterlijk en extra gemak. Het is een slimme investering om je betonnen oppervlakken een upgrade te geven.

Diensten

Een overzicht van onze diensten en werkzaamheden.

Timmers Spuitwerken is jouw partner in betoncoating

Bij Timmers Spuitwerken zijn we experts in betoncoating. Als gespecialiseerd bedrijf bieden wij de beste oplossingen voor onze klanten. Onze coatings zijn onderhoudsvriendelijk, waterdicht en gaan jarenlang mee. Dus waar wacht je nog op?

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw project. En check vooral ook onze projecten op de website!